Seminar vormkrachten waarnemen
                       met
             Dorian Schmidt  2015

                     Thema: Bomen

Van 7 t/m 10 mei 2015 zal er weer een seminar vormkrachten waarnemen plaatsvinden o.l.v. Dorian Schmidt. Deze keer zal het thema zijn:

        ‘Bomen en levenskrachten”                                  (= vormkrachten= etherkrachten).   

Het seminar zal zich richten op het waarnemen van de fysieke en etherische gebaren van bomen en op de vraag in hoeverre dit gebaar een weerspiegeling is van het wezen van de boom.
Het seminar is bedoeld voor iedereen die geďnteresseerd is in het onderzoek naar levenskrachten en vormkrachten.
De voertaal is Duits. Indien gewenst kan er deels vertaald worden.

Als je je verder wilt ontwikkelen in je waarneming van levenskrachten is dit een goede gelegenheid om dat te doen in samenhang met bomen. We doen oefeningen om zelf tot directe waarneming te komen. Voor mensen die werkzaam zijn in de antroposofische werkgebieden, zoals de biologisch-dynamische landbouw, geestelijke gezondheidszorg, onderwijs en euritmie, biedt dit seminar de mogelijkheid om dieper in te gaan op wat deze krachten nu eigenlijk zijn. Hetzelfde geldt als je op een practische manier, vanuit de ervaring, kennis wilt maken met de antroposofie

Het seminar vindt plaats in Talander, een kleine sociaal therapeutische woon- en werkgemeenschap nabij Arendonk in België (net over de Nederlandse grens bij Turnhout). Talander ligt in de Kempen, een mooi natuurgebied. Er is een prettige groepsruimte en voor alle maaltijden (bd) wordt gezorgd. Slaapplaatsen zijn helaas niet aanwezig. Aan de deelnemers wordt gevraagd zelf te zorgen voor een slaapplaats in de buurt. De organisatiegroep heeft als extra service een aantal slaapplaatsen gereserveerd in de omgeving, alle op basis van tweepersoonskamers (2x 1 persoonsbed). Zes daarvan op 10 minuten rijden afstand (33,50 euro per nacht, De Egelantier in Arendonk) en 12 op 20 minuten rijden afstand (27,50 euro per nacht, Hotel ’t Centrum in Reusel). Deze slaapplaatsen dien je apart ter plekke te betalen.
Datum en tijd: donderdag 7 mei 2015 om 14.30 uur tot zondagmiddag 10 mei 13.00 uur

Locatie: Talander, de Lusthoven 88, Arendonk, België

Prijs: 260 euro (seminar inclusief maaltijden en exclusief overnachtingen)

Opgeven via: groengraaf@gmail.com Graag vermelden: naam, adres, telefoonnummer, evt. dieetwensen en of je in een door ons gereserveerde kamer wilt slapen en welke locatie jouw voorkeur heeft.
Je aanmelding is definitief na betaling.

Betalen: Iona Stichting Amsterdam IBAN: NL90 INGB 00014274 04. Bij overmakingen vermelden: fondscode 2461 en seminar Dorian Schmidt mei 2015.

Voor vragen/opmerkingen/overleg: mail of bel naar Gineke de Graaf, groengraaf@gmail.com of telefoon 013 7610308 of 0636581305.

TALANDER     
boek Dorian Schmidt
Beginpagina